Kansli väst söker en verksamhetsutvecklare/kommunikatör med erfarenhet av föreningsliv!

Naturskyddsföreningen Kansli Väst söker en vikarie som:

 

Verksamhetsutvecklare/kommunikatör med erfarenhet av föreningsliv.

Naturskyddsföreningen är en ideell förening och Sveriges största miljöorganisation.

Till vårt Kansli Väst söker vi en långtidsvikarie som verksamhetsutvecklare. Du ska stötta våra lokalföreningar (kretsar) i Västra Götaland och Halland. Hjälpa dem och deras styrelser i arbetet med att vara synliga utåt, deras kontakter med medlemmar och att bidra till en bra kommunikation mellan kretsarna, länsförbund och riksförening.

Du ska ha vana att hantera sociala media, kunna hantera en hemsida, t ex i Word Press, ta fram information och kunna presentera det i text, bild och enkla videoinslag. I tjänsten ingår också att organisera föreläsningar och utbildningar, omvärldsbevakning samt att samordna remisser och yttranden. Du blir en del av modern folkbildning.

Det är en fördel om du idag är aktiv i Naturskyddsföreningen eller annan ideell förening och att du har körkort. Har du arbetat med undervisning eller med ungdomar är det också en fördel, då viss verksamhet vänder sig till ungdomsgrupper.

Vi tror att du är en flexibel och öppen person som har lätt för att samarbeta. Du ska ha intresse av samhällskunskap och följa med i miljödebatten. Du ska dela Naturskyddsföreningens värdegrund. Vi tror att du har högskoleutbildning, kan arbeta självständigt och strukturerat.

Arbetsplats är kansliet på Första Långgatan i Göteborg där vi dag har två verksamhetsutvecklare anställda. Viss arbetstid kan efter överenskommelse förläggas till hemmet. Vi delar lokal med Naturskyddsföreningens Handla Miljövänligt – avdelning. En del möten/utbildningstillfällen är på kvällstid, både fysiska och digitala.

Tjänsten är på heltid, med planerad start efter sommaren. Tjänsten är ett långtidsvikariat (2 år) och börjar som en provanställning på 6 månader. Kollektivavtal finns.

Du rapporterar i första hand till en styrgrupp bestående av aktiva i länsförbunden inom Västra Götaland och Halland.

 

Svar önskas senast måndag 5 juni, med personligt brev, CV, löneanspråk och när du kan tillträda tjänsten

Skickas till Ingegerd Borg-Saviharju  ibosav@telia.com

Läs mer om Kansli Väst   https://vast.naturskyddsforeningen.se