Miljökollen – vi miljömärker politiker

Nyare information kring Miljökollen hittar du här!

Denna sida innehåller volontärannonsen för www.miljökollen.nu. Titta gärna in där för mer information kring det slutliga projektet!

 

Beskrivning av mål och uppgifter
Under våren planerar vi att miljömärka politiker i regionen inför valet. Vi vill därför gå ut med en enkätundersökning till samtliga kandidater från regionen. Vi vill också intervjua ett urval kandidater till såväl riksdags- som regionvalet.Målet är att undersökningen ska presenteras i god tid före valet. Det ska presenteras på ett lättfattligt sätt, där väljare har möjlighet att själva kolla upp en politiker och se hur den svarat på våra frågor.Arbetet kommer därför dels kräva en del av dig i form av kunnande inom metodik och statistik, liksom i sammanställande. Du kommer naturligtvis få gott och kontinuerligt stöd från regionkansliet.
När och var?
Från februari till juni 2014. På valfri ort i Västra Götaland.
Särskilda krav och information om uppdraget
Är du kunnig inom enkät- och intervjumetodik, och i statistik? Är du målinriktad och driven? Är du dessutom intresserad av natur- och miljöfrågor och allmänt orienterad på miljöområdet? Då är du kanske den vi letar efter!
Minimiåtagande
Minst 15 h/vecka under projektperioden.
Kontakt
Låter det som något för dig? Skicka CV och ett brev där du berättar lite om dig själv till kansliet.vastragotaland@naturskyddsforeningen.se.

 

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.