Run for your life passerar Västra Götaland och Halland

Run for your life! Tusentals människor springer tusentals kilometer för klimatet och en bättre värld, från Arktis till klimatkonferensen i Paris.

Loppet startade 9 nov och når nu Västra Götaland och Halland. Det passerar Ulricehamn och Borås under onsdagen 18 nov, och går vidare till Göteborg och ner genom Halland under torsdagen. Följ loppet live på www.runforyourlife.nu! På flera platser utmed vägen anordnas event av olika slag. För uppdateringar se vår facebooksida.

I december 2015 håller FN en av de viktigaste konferenserna i mänsklighetens historia. Under 12 dagar samlas världens ledare i Paris för att förhandla om vår planets framtid. Run for you life vill ge klimatfrågan en kropp, ett ansikte och en berättelse. Eller snarare 1000 kroppar, 1000 ansikten och 1000 berättelser.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.