Skogens Värden Kretskonferens 11 – 13 oktober på Åkulla Friluftsgård i Halland

Vilka är skogens värden? Vad betyder skogen för dig? Kom med oss till Åkulla Friluftsgård den 11–13 oktober! Tillsammans utforskar vi, upplever, diskuterar och lär oss om skogen. Biologisk mångfald, inventering, skogsbad och besök i Åkullas vackra bokskogar är bara ett par av sakerna som står på programmet under helgen.

Mikael Karlsson, skogsexpert och författare till boken ”Konsten att hugga träd och ha skogen kvar” föreläser om kontiunitetsskogsbruk. Rebecka Le Moine, riksdagsledamot för Miljöpartiet och talesperson för biologisk mångfald håller en workshop om biologisk mångfald på plats i skogen. Riksföreningens Hanna Wallin erbjuder en spännande workshop om skogens sociala värden. På söndagen låter vi våra skogsnätverk ta plats med diskussioner om hur vi bäst kan jobba för att skydda skog, erfarenhetsutbyte och goda exempel. Nyfiken på vad som mer sker under helgen? Ta en titt på vårt Program Skogens Värden

Ytterligare information om föreläsare, priser, anmälan, boende etc. hittar du här: Inbjudan Skogens värden

Du kan också anmäla dig här via länken: https://naturskyddsforeningen.wufoo.com/forms/z17b736j0hdq5e4/

Sista anmälningsdag 3 oktober.

Varmt välkommen!

Hälsar Hallands Naturskyddsförening och Kansli Väst

Anders Tullander Orförande Hallands Naturskyddsförening

070-3740014 anders@tullander.se

Maja Ryberg Verksamhetsutvecklare region Väst

0723-097989 maja.ryberg@naturskyddsforeningen.se