Välkommen på konferens om skog, klimat och transporter 9 – 11 oktober

Välkommen till Hotell Dalsland i Ed och vår regionala kretskonferens som i år arrangeras tillsammans med Norra Älvsborgs Länsförbund. Temat i år är skog, klimat och transporter. Två av våra hittills bokade föreläsare är docent Åsa Kasimir som b.la. redovisar forskning avseende avgång av växthusgaser från skogliga torvmarker, och Magnus Nilsson, inriktas på miljöfrågor och miljöpolitik med transportfrågor, klimat och naturvård som specialitet. Eftersom vi befinner oss i närheten av Tresticklans Nationalpark planeras också för en guidad utflykt dit. Vår förhoppning är att kunna hålla konferensen på plats och att vi alla kan ses, men beroende på hur den pågående pandemin utvecklar sig under hösten kan konferensen istället komma att bli digital. Mer information och anmälan kommer efter sommaren.