Regional naturvårdskonferens i Västra Götaland

Den 11 november 2014 anordnade länsstyrelsen i Västra Götaland en regional naturvårdskonferens. Här diskuterades ekosystemtjänster ur olika perspektiv, och dagen bjöd på intressanta föreläsningar och samtal. Alla presentationer och anteckningar från gruppdiskussioner hittar du på länsstyrelsens hemsida: www.lansstyrelsen.se/vastragotaland/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/Pages/regional-naturvardskonferens-2014-11-11.aspx

Magnus Ljung Naturvårdskonferens

Magnus Ljung från SLU och Falbygdens naturskyddsförening om ekosystemtjänster och affärsutveckling

 


 

 

 

 

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.