Välkommen till Natursnoksläger i Fjärås, Kungsbacka, 27-30 juni 2016

Edit 3/5 2016: Lägret är tyvärr inställt!

Vi måste tyvärr meddela att Natursnokslägret i Fjärås, Kungsbacka, 27-30 juni 2016 är inställt. Anledningen är för få anmälda och ledarbrist.

 

Ta chansen att leva natursnoksliv några dagar i sommar! Vi snokar i naturen, hittar spår och småkryp, skapar i och med naturen och mycket mycket mer.  I år håller vi till i Koitjärvi utanför  Kungsbacka på västkusten.  Du kan välja om du vill tälta eller bo med enkel standard inomhus. Vill du också leva Natursnoksliv? Anmäl dig till detta unika Natursnoksläger!

Syftet med lägret är att fler ska bli inspirerade till att starta och leda Natursnokar runt om i landet och att vi tillsammans ska ha en skön, lärorik upplevelse i fin natur. Upptäckter, upplevelser och kunskap om naturen, blandas med konstnärlig verksamhet. Dagarna är uppdelade i olika Snokpass som du själv väljer. Vi upptäcker naturen omkring oss – i strandkanten och i skogen. Vi tittar på mossor/lavar och småkryp, vi paddlar, och vi hjälps åt att laga mat med ingredienser från skogen. Vi leker och lär oss nya övningar. Vi har kvällar runt brasan…

Natursnokarna är Naturskyddsföreningens barn- och familjeaktiviteter. Alla som vill vara ute med barn och deras vuxna i naturen är välkomna till detta läger. Har du barn är du välkommen att med hela din familj känna på att leva Natursnoksliv.
Funderar du på att bli Natursnoksledare? Kom och upplev vad det kan innebära! Är du redan Natursnoksledare? Kom och fyll på din inspiration och bidra med dina erfarenheter!

Mer information om lägret finns här: Inbjudan Snokläger 2016

Och läs mer om Natursnokarna här: Natursnokarna Väst

Jannike Nordensson

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.