Projektsprudlande i Göteborg

Lördagen den 19 september var det dags för ordentligt projektsprudleri i Göteborg. Vi började med att lära oss om Naturskyddsföreningen – hur föreningsdemokratin fungerar, vad verksamhetsriktlinjer är för något, vilka områden föreningen valt att prioritera att arbeta med och mycket mer. Efter en presentation av Studiefrämjandet och vilken hjälp vi som aktiva kan få var det så dags för projektplanering. Alla fick fundera kring vilket område de vill engagera sig inom; många hade redan idéer kring projektet de vill genomföra och mängder av nya idéer kom fram.

Några av de projekt som nu planeras är: Studiecirkel om miljögifter, Språkcafé i naturen, Natursnokar för familjer som nyligen kommit till Sverige, Minska matsvinnet i skolan (eventuellt genom ett pilotprojekt på en skola i Göteborg), Kurs/workshop inom re-design för kläder och textilier.

Är du nyfiken och vill veta mer, eller har du själv idéer kring något du vill genomföra? Hör av dig till oss!

 

image_3

Svante Lundquist och Kristina Carling

image_2

Idéerna flödade

Nu kör vi!

Nu kör vi!

Dela

Kommentera

One thought on “Projektsprudlande i Göteborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.